foto
Ruimte voor talent
Ruimte voor talent
WZ logo
uit de schoolgids

Betalen met tag


Nieuwe leerlingen ontvangen bij de start van het schooljaar een tag. Leerlingen die nog over een leerlingpas beschikken, kunnen deze blijven gebruiken. De tag en de pas zijn identificatiemiddelen. Het voordeel hiervan is dat er geen geld meer op de pas zelf staat. Een tegoed staat geregistreerd op het netwerk. Door middel van de identificatie kan de leerling over zijn tegoed beschikken. Mocht een leerlingpas kapot of kwijt zijn, dan wordt die vervangen door een tag.
 
Vanaf het schooljaar 2014-2015 is het opladen van het tegoed gewijzigd. In het verleden ging dit met briefjes geld. Om diverse redenen heeft de directie besloten om het contactgeld in de school zoveel mogelijk te verminderen.
 
Nu kan het tegoed worden opgeladen met een bankpas of met iDEAL. Het opladen met de bankpas is gratis. Het oplaadpunt hangt in school op dezelfde plek als voorheen de ‘briefjes-automaat’.
Als extra service heeft de school een iDEAL-abonnement afgesloten. De kosten van het abonnement worden door school betaald. Alleen de kosten van de transactie worden doorgerekend. Het opladen met iDEAL kan worden gestart met de blauwe ‘€’-knop op de website van de WZ.