foto
Ruimte voor uitdagingen
Ruimte voor uitdagingen
WZ logo

Pubers

nieuws
5-9-2019

puber-1.png

Het Breed Sociaal Loket organiseert een cursus ‘Beter omgaan met pubers’, die bedoeld is voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar, die meer inzicht willen krijgen in de fysieke en psychische ontwikkeling die hun puber doormaakt. De cursus bestaat uit 7 maandagavonden en wordt van 19.00 tot 21.00 uur gehouden in Medisch Centrum Lopik, Beatrixplantsoen 1b te Lopik. De cursus staat ook open voor inwoners van buiten de gemeente Lopik.
De kosten bedragen 10 euro. Aanmelden is mogelijk tot 13 oktober via het e-mailadres bsl@lopik.nl. Wie vooraf meer informatie wil, kan een mail naar Ellen Reerds van het maatschappelijk werk of de jeugdconsulent Liesbeth de Jong sturen: ellen.reerds@lopik.nl en liesbeth.de.jong@lopik.nl.

Ook in Bergambacht

Het is ook mogelijk om een korte cursus 'Puber in huis' te volgen in Bergambacht op 3 maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur, op 28 oktober, 4 en 11 november. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Voor meer info en aanmelding kunt u contact met Monique Albeda opnemen via het e-mailadres m.albeda@kwadraad.nl.