foto
Ruimte voor actie en beweging
Ruimte voor actie en beweging
WZ logo

Open Week

nieuws
7-1-2020

WZ-open-2020-1.jpg

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool? En ben je op zoek naar een leuke en goede school voor het voortgezet onderwijs? Kom dan in de week van 27 tot 31 januari naar de WZ. Hier zie je wanneer je welkom bent:
 
Open Lessen voor leerlingen groep 8
Voor de leerlingen van groep 8 worden op maandag 27 en dinsdag 28 januari ’s middags Open Lessen gehouden. Je gaat in groepen een aantal lessen volgen om een idee te krijgen hoe dat werkt op een middelbare school.
De leerlingen zijn meestal al via hun basisschool aangemeld, maar sommige scholen vragen de ouders/verzorgers om zelf hun kind aan te melden. Dat kan dus ook. Even een mailtje sturen naar algemeen@csgwillemdezwijger.nl en je naam en school doorgeven én de dag dat je wilt komen.
 
Open Avonden voor leerlingen groep 8 (en groep 7 mag ook!) én hun ouders
Op de Open Avonden op woensdag 29 en donderdag 30 januari kunnen leerlingen van groep 8 maar ook van groep 7 samen met hun ouders de school helemaal verkennen. Tussen 19.00 en 21.00 uur kun je in héél veel lokalen allerlei dingen horen, zien en doen. Je kunt vragen stellen aan de docenten maar ook aan tientallen leerlingen die dan rondlopen in herkenbare shirts. Vraag maar eens wat zij van de school vinden!
Voor de introductie van het nieuwe flexrooster is een heel lokaal ingericht, waar je er van alles over kunt horen en al je vragen worden beantwoord.
 
Kom sfeer proeven!

WZ-open-2020-2.jpg