foto
Ruimte voor expressie
Ruimte voor expressie
WZ logo

Cambridge

nieuws
15-4-2019

order-1.jpg

Hoera!!! Ook dit jaar zijn alle leerlingen geslaagd voor het CPE-examen Cambridge Engels. Daarmee is de succesvolle reeks vanaf het begin voortgezet en heeft onze school nog steeds een 100 % slagingspercentage. Het waren dit jaar niet zo veel leerlingen die het examen afgelegd hebben, maar zij hebben het alle vier geweldig gedaan.

order-2.jpg

Er is 1 leerling geslaagd met een A (en met een zeer hoog puntenaantal) en de overige drie leerlingen zijn geslaagd met een B, wat natuurlijk ook een geweldige prestatie is. Hopelijk komen deze mooie resultaten ook tot uitdrukking in hun cijfer voor het landelijk vwo-examen Engels later dit cursusjaar.
In juni van dit jaar gaan de derdeklassers met vwo Cambridge hun eerste stappen zetten op weg naar mogelijk een CPE-diploma wanneer ze deelnemen aan het FCE-examen. Daarnaast gaat ook een groot aantal vijfdeklassers op voor het CAE-examen. Tot nog toe ligt het slagingspercentage voor beide certificaten op ongeveer 98,5%. Hopelijk weten deze leerlingen dit percentage nog iets omhoog te brengen.

Britse-vlag.png